Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Назва: Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу
Автори: Константиновський Л. Л.
Теми: конкурентоспроможність
конкуренція
підприємство
конкурентоспроможність сфери фуд-рітейлу
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Константиновський Л. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. Л. Константиновський. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Короткий огляд (реферат): В дипломній роботі досліджено теоретичні основи процесу підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах посилення конкуренції, а також розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність підприємства та вплив зовнішнього середовища на ефективність конкурентоспроможності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Констатиновський Л.Л..pdf1,14 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.