Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Title: Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу
Authors: Константиновський Л. Л.
Keywords: конкурентоспроможність
конкуренція
підприємство
конкурентоспроможність сфери фуд-рітейлу
Issue Date: 2020
Citation: Константиновський Л. Л. Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлу: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / Л. Л. Константиновський. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Abstract: В дипломній роботі досліджено теоретичні основи процесу підвищення конкурентоспроможності підприємства в умовах посилення конкуренції, а також розроблено заходи щодо підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства. Проаналізовано виробничо-господарську діяльність підприємства та вплив зовнішнього середовища на ефективність конкурентоспроможності підприємства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24464
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Констатиновський Л.Л..pdf1,14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.