Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24373
Название: Розвиток організаційно-економічних засад управління експортним потенціалом підприємства
Авторы: Стецюра Ю. О.
Ключевые слова: експортний потенціал
експортний потенціал підприємства
механізм управління експортним потенціалом підприємства
оцінка експортного потенціалу підприємства
ефективність управління міжнародною конкурентоспроможністю
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Стецюра Ю. О. Розвиток організаційно-економічних засад управління експортним потенціалом підприємства: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / Ю. О. Стецюра. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): У роботі досліджено теоретичнi засади управлiння експортним потенцiалом пiдприємства в умовах глобалiзацiї. На основі проаналізованих попередніх напрацювань дослідників експортного потенціалу запропонована уточнююча класифікація видiв експортного потенцiалу підприємств. Установлено, що на цей час однією з головних проблем управління експортним потенціалом підприємства є відсутність в сучасній економічній науці конкретного механізму його формування та розвитку. На основі цього, запропоновано методичний підхід до управління локальним та загальним експортним потенціалом підприємства, в рамках якого розроблений алгоритм оцінки та виявлення експортного потенціалу. Проаналізовано зовнішньоекономічну діяльність підприємства ТОВ «Крафтсіті» та його експортний потенціал. Розроблено практичні рекомендації стосовно підвищення ефективності експортного потенціалу підприємства ТОВ «Крафтсіті» в умовах євроінтеграції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24373
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стецюра..........2.pdf1,56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.