Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24368
Назва: Організаційно-економічний механізм підвищення ефективності у гнучких проектах ІТ-компанії
Автори: Дудник М. М.
Теми: проектний менеджмент
гнучкі методології розробки
Agile
Scrum
ефективність проектів
метрики проектного менеджменту
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Дудник М. М. Організаційно-економічний механізм підвищення ефективності у гнучких проектах ІТ-компанії: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 073 «Менеджмент» / М. М. Дудник. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Короткий огляд (реферат): У роботі визначено сутність, особливості та основні принципи проектного менеджменту, що базується на гнучких методологіях розробки (Agile, Scrum, Kanban, XP тощо), обґрунтовано методичні підходи до оцінки ефективності проектів, що реалізуються за вказаними підходами до розробки, розглянуто перелік метрик – індикаторів, що вказують на загальну результативність проектів у сфері інформаційних технологій. Проаналізовано фінансовий стан ТОВ "СІГМА СОФТВЕА", досліджено особливості ведення підприємством зовнішньоекономічної діяльності, а також виявлено особливості системи проектного менеджменту фірми з урахуванням взаємодії місцевої та глобальної специфіки. На основі отриманих даних були запропоновані організаційно-економічний механізм підвищення ефективності гнучких проектів у компанії ТОВ "СІГМА СОФТВЕА" і перелік рекомендацій з удосконалення системи проектного менеджменту на вказаному підприємстві з урахуванням обмежень, викликаних пандемією COVID-19.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24368
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дудник_М.М.........2.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.