Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24316
Название: Інноваційна складова при виробництві соняшнику
Авторы: Шиян Д. В.
Гончарова К. І.
Ключевые слова: інновації
ефективність
коефіцієнту інноваційності
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Шиян Д. В. Інноваційна складова при виробництві соняшнику / Д. В. Шиян, К. І. Гончарова // Сучасні інноваційно-інвестиційні механізми розвитку національної економіки в умовах євроінтеграції : матеріали VІІ міжнар. науково-практ. Інтернет-конф., 29 жовт. 2020 р. – Полтава : Нац. ун-ет «Полтавська політехніка ім. Юрія Кондратюка», 2020. – С.69–70.
Краткий осмотр (реферат): Підкреслюється, що востанні роки сільське господарство України досягло певних успіхів в своєму розвитку. В першу чергу слід відмітити позитивні тенденції в збільшенні виробництва продукції рослинництва. Подібні тенденції є свідченням суттєвих інвестицій не тільки капіталу, а і інноваційних технологій та методів організації виробництва. З метою математичної констатації виявлених залежностей було запропоновано розраховувати коефіцієнту інноваційності, який враховує урожайність соняшнику з питимою вагою 0,5 а з іншого боку рівень витрат по наведеним статтям з сукупної питомою вагою також 0,5. При цьому всі показники переводились в співставний розмір шляхом їх порівняння з середньою величиною по сукупності. Зростання коефіцієнта інноваційності повинна свідчити про підвищення ефективності діяльності підприємства, за рахунок в першу чергу технологічних та організаційних факторів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24316
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.