Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24228
Название: Підприємницькі ризики у сфері управління транспортними організаціями
Авторы: Єрофєєнко Л. В.
Ключевые слова: ризик
транспортні організації
управління
інновації
приватний сектор економіки
менеджмент
ринок
ідентифікація
аналіз
управління ризиком
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Єрофєєнко Л. В. Підприємницькі ризики у сфері управління транспортними організаціями / Л. В. Єрофєєнко. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця: матеріали V наук.-практ. конф., 26-27 лист. 2020 р. : тези допов. – Одеса: Вид. дім «Гельветика», 2020. – С. 49-50.
Краткий осмотр (реферат): В умовах нестабільного бізнес-середовища ризик виступає найважливішим елементом підприємництва на транспорті при впровадженні та використанні технічних і технологічних інновацій. Управління ризиком дозволяє уникнути невиправданих фінансових втрат і економічної неспроможності транспортної організації. Поглиблене вивчення проблем менеджменту у сфері транспорту з метою підвищення його надійності і ефективності повинно враховувати інтернаціоналізацію систем, управлінських інструментів, включаючи запобігання ризикам. Створюваний в даній роботі системний підхід пов'язаний з переглядом пріоритетів, поліпшенням розподілу і забезпечення стимулів приватного сектора економіки і її провідних секторів, зокрема, транспортного. Ідентифікація, аналіз, управління ризиком у транспортних процесах дає можливість проводити аналіз наявних та імовірних загроз на всіх стадіях транспортних процесів, розробляти заходи щодо їхнього зниження та попередження, а також оцінювати їхню ефективність. Розробка ефективної стратегії управління ризиками дає змогу транспортному підприємству ідентифікувати перспективи, проаналізувати власні сильні та слабкі сторони, виявити перспективи та загрози на ринку та прогнозувати власний майбутній стан.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24228
Располагается в коллекциях:Статті (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Єрофєєнко Л.В. тези ХНЕУ.pdf432,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.