Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24189
Название: Обґрунтування тенденцій розвитку роздрібної торгівлі регіонів України в сучасних умовах
Авторы: Братчик А. Д.
Ключевые слова: роздрібний товарооборот
аналіз тенденцій
структурні зрушення
кластерний аналіз
прогнозування
торгові мережі
ритейл
інтернет-торгівля
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Братчик А. Д. Обґрунтування тенденцій розвитку роздрібної торгівлі регіонів України в сучасних умовах: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / А. Д. Братчик. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Узагальнено теоретичні засади наукового визначення ринку, як однієї із категорій товарного виробництва. Була розглянута схема ринкових взаємодій та надано характеристику ринку роздрібної торгівлі. Розглянуто інформаційно-аналітичне забезпечення оцінювання роздрібної торгівлі. На підставі застосування статистичних методів та моделей було проведено структурно-динамічне оцінювання роздрібної торгівлі країни та її регіонів, виявлено тенденції її розвитку в сучасних умовах, проаналізовано сучасні форми та методи торгівлі. Для виявлення внутрішньорегіональних диспропорцій було здійснено кластерізацію регіонів країни за показниками роздрібної торгівлі та проаналізовано кластерну міграцію. За допомогою декомпозиції часового ряду було спрогнозовано обсяг роздрібної торгівлі до кінця 2020 року.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24189
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Братчик.....3.pdf1,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.