Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24188
Название: Моделювання тенденцій інвестиційної активності регіонів України
Авторы: Борисова Г. Р.
Ключевые слова: інвестиції
прямі інвестиції
капітальні інвестиції
види економічної діяльності
round tripping
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Борисова Г. Р. Моделювання тенденцій інвестиційної активності регіонів України: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 051 «Економіка» / Г. Р. Борисова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Виявлено сучасний стан залучення прямих іноземних інвестицій та отримання капітальних інвестицій в Україні та її регіонах; здійснено оцінювання адекватності розподілу на кластери за допомогою дискримінантного аналізу; проведено порівняння поточної інвестиційної активності у регіонах з попередньою; розглянуто тенденції зміни інвестиційної активності в Україні та її регіонах; проведено моделювання факторів впливу на інвестиційну активність; визначено перспективи змін інвестиційної ситуації в Україні. Побудовано систему чинників, що здійснюють найбільший вплив на інвестиційну активність країни, узагальнення теоретичного та законодавчого підґрунтя оцінки й аналізу інвестиційної активності. Практичне значення мають запропоновані прогностичні моделі обсягу прямих іноземних інвестицій, обсяг капітальних інвестицій та round tripping. Крім того, на підставі застосування кластерного аналізу визначено регіони України з найкращими та найгіршими показниками інвестиційної активності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24188
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Борисова.....3.pdf1,79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.