Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24160
Название: Управління узгодженням протиріч інтересів стейкхолдерів при реалізації проєктів з територіального розвитку
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: стейкхолдер
територіальний розвиток
протиріччя
СППР Decision Making Helper
проєкт
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Управління узгодженням протиріч інтересів стейкхолдерів при реалізації проєктів з територіального розвитку / Н. М.Внукова // Теоретичні та практичні питання узгодження інтересів розвитку територіальної системи : матеріали Всеукр-ої науково-практ. інтернет-конф., 31 жовтня 2020 р.- Харків: ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2020.— С. 318-320.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядаються актуальні питання зняття протиріч стейкхолдерів. Виконана оцінка щодо визначення інтересу стейкхолдерів на прикладі реалізації проєктів територіального розвитку, яка довела, що пріоритетною зацікавленою особою може бути не тільки орган місцевого самоврядування, але й представник бізнесу (потенційний інвестор) з впливом на рівень його зацікавленості різних факторів. Оцінка впливу стейкхолдерів є відповідальною складовою управлінської діяльності, тому що є передумовою ведення діалогу з зацікавленими сторонами для узгодження їх інтересів, посилюючи позитивну складову і нівелюючи конфліктну для максимального використання потенційних можливостей позитивного впливу стейкхолдерів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24160
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова__НМ_Збiрник_31.10.2020_ХНУ_iменi_В.Н._Каразiна_(1).pdf590,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.