Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23827
Название: Розроблення модуля обліку роботи з бронюванням житла на основі CRM-платформи Salesforce
Авторы: Федорченко Р. В.
Ключевые слова: автоматизація
агентство з пошуку нерухомості
salesforce
система ведення обліку
операційні системи
програмно-апаратне забезпечення
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Федорченко Р. В. Розроблення модуля обліку роботи з бронюванням житла на основі CRM-платформи Salesforce : дипломний проект на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 121 « Інженерія програмного забезпечення » / Р. В. Федорченко. – Х.: ХНЕУ ім. С.Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт проектування – функціональні елементи, архітектура, інформаційне і програмне забезпечення для автоматизації діяльності агентств з пошуку нерухомості. Предмет проектування модуль обліку роботи з бронюванням житла на основі CRM-платформи Salesforce. Було розглянуто проблеми автоматизації діяльності співробітників агентств з пошуку нерухомості з використанням сучасних засобів обробки інформації. В роботі була зроблена якісна постановка задачі, створено гнучку онлайн програму. На підставі бізнес правил були розроблені функціональні та нефункціональні вимоги до програмного забезпечення, діаграми варіантів використання ПЗ, модель даних. Детально описані можливості програмного продукту, обрано цільовий варіант архітектури. Розроблено програмне забезпечення на платформі Salesforce. Програмний продукт надає можливість користувачу вносити до БД інформацію про бронювання, генерувати електронні звіти та відправляти email-повідомлення, виконувати багатокритеріальний пошук. Результати можуть бути впроваджені в проектах, що специфікуються на роботі з нерухомістю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23827
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Федорченко...2.pdf4,58 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.