Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Название: Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку
Авторы: Бойко О. М.
Ключевые слова: управління вартістю
підприємство
оцінка вартості
фінансовий стан
аналіз
структурно-функціональна модель
стратегія управління вартістю
ринковий підхід
дохідний підхід
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Бойко О. М. Управління вартістю підприємств харчової галузі на сучасному етапі її розвитку : дипломна робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / О. М. Бойко. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є узагальнення та розвиток теоретичних підходів й розроблення практичних рекомендацій щодо удосконалення управління вартістю суб’єкта господарювання в сучасних умовах. Для досягнення поставленої мети використано такі методи наукового пізнання: метод узагальнення та систематизації, аналізу, кластерного аналізу, структурно-функціонального моделювання, метод побудови таблиць чутливості, концепцію збалансованої системи показників, метод прогнозування фінансових даних. Використано програмні продукти: MS Office, Statistica, Ramus Educational. У результаті дослідження узагальнено теоретичні основи управління вартістю підприємства, проаналізовано стан та проведено оцінку вартості підприємств харчової галузі, розроблено структурно-функціональну модель процесу управління вартістю підприємства, розроблено стратегію управління вартістю підприємства у сучасних умовах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23806
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+Бойко О. М........2.pdf1,65 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.