Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23562
Название: Детінізація малого бізнесу в Україні як резерв зростання економічного потенціалу країни
Авторы: Величко К. Ю.
Носач Л. Л.
Ключевые слова: малий бізнес
«тіньова економіка»
детінізація
механізм протидії тінізації малого бізнесу
Дата публикации: 2020
Издательство: Пороги
Библиографическое описание: Величко К. Ю. Детінізація малого бізнесу в Україні як резерв зростання економічного потенціалу країни / К. Ю. Величко, Л. Л. Носач // Існуюча практика та новітні тенденції в управлінні суб’єктами господарювання різних організаційно-правових форм : монографія / за ред. Л.М. Савчук, Л.М. Бандоріної. – Дніпро : Пороги, 2020. – С. 431–452.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено проблематику тінізації малого бізнесу в Україні та обґрунтування заходів щодо зменшення проявів тіньової економіки в даному секторі. Визначено, що сьогодні вже цілком зрозуміло, що Україні потрібне не просто економічне зростання, а економічне зростання певної якості, в якому регіони відіграють важливу роль. Акцентовано увагу на тому, що основними для збільшення економічних показників регіонів країни повинні стати підприємці в секторі малого бізнесу. Зроблено ретроспективний аналіз еволюційного розвитку малого підприємництва. Запропоновано модель реалізації механізму протидії тінізації сектору малого бізнесу, яка розроблена у ході дослідження для підприємств Харківської області та має в перспективі будуватися на основі диверсифікації структури економіки, специфіки регіону, комплексної програми державної політики, з орієнтацією стратегію довго- та середньострокове планування економічного розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23562
Располагается в коллекциях:Монографії (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
+ кол._монографiя__Величко_К.Ю.,_Носач_Л.Л..pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.