Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23557
Название: Розв’язання проблеми контрабанди як прояву корупції в контексті формування ефективного митного регулювання
Авторы: Величко К. Ю.
Ключевые слова: митне регулювання
корупція
митні ризики
контрабанда
європейська практика митного регулювання
Дата публикации: 2020
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Величко К. Ю. Розв’язання проблеми контрабанди як прояву корупції в контексті формування ефективного митного регулювання / К. Ю. Величко, О. С. Данник // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф., 23 квіт. 2020 р. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харч. та торг. – Х. : ХДУХТ, 2020. – C. 208–210.
Краткий осмотр (реферат): Прояви корупції під час митного оформлення та регулювання суттєво шкодять веденню бізнесу в країні загалом, спотворюють принципи конкуренції та функціонування бізнес-процесів, створюючи ризики для безпеки ланцюга постачання та економічної безпеки держави. Лише впровадження плану дій з адаптації процедур митного регулювання до європейської практики сприятиме не лише суттєвому спрощенню митних процедур, але й викоріненню проявів корупції на митниці, що стане позитивним сигналом для бізнесу та сприятиме зростанню обсягів експортно-імпортних операцій Авторами визначено конкретні інструменти боротьби з корупцією належать до таких сфер, як законодавча; технологічна; операційна.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23557
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_Велико_К.Ю.,_Данник_О.С..pdf1,4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.