Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23551
Название: Поглиблення взаємовідносин України та США як чинника стабілізації міжнародних відносин
Авторы: Величко К. Ю.
Холодна А. В.
Ключевые слова: стратегічне партнерство
українсько-американські відносини
міжнародна безпека
поглиблена стратегічна співпраця
Дата публикации: 2020
Издательство: ХДУХТ
Библиографическое описание: Величко К. Ю. Поглиблення взаємовідносин України та США як чинника стабілізації міжнародних відносин / К. Ю. Величко, А. В. Холодна // Механізми забезпечення сталого розвитку економіки: проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали І міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2020 р. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харч. та торг. – Х. : ХДУХТ, 2020. – C. 213–215.
Краткий осмотр (реферат): Розвиток українсько-американського стратегічного партнерства є надзвичайно важливим для нашої держави і за останній період ці відносини набули активного розвитку. Безумовно, актуальною є підтримка США в контексті військово-політичного та військово-технічного співробітництва, що зумовлено швидкими трансформаціями у системі міжнародної та регіональної безпеки, а також появою принципово нових викликів та загроз для Української держави з боку Російської Федерації (війна на Сході країни, анексія Криму). Авторами зазначено, що у сучасних умовах жодна важлива подія у сфері міжнародних економічних відносин не обходиться без участі США, тому для нашої держави є важливою підтримка взаємовідносин із США не лише на рівні сприятливих умов, а саме на рівні поглибленої стратегічної співпраці як з ключовим стратегічним партнером.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23551
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_Величко_К.Ю.,_Холодна_А.В..pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.