Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23502
Название: Шляхи поліпшення інвестиційного клімату України в умовах поглиблення інтеграційних процесів
Авторы: Нікітіна А. В.
Стулиус К. М.
Сайдалиева Л. Ю.
Ключевые слова: інвестиції
регіони України
інвестиційний клімат
інвестиційна привабливість
галузева структура інвестицій
фактори впливу
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Нікітіна А. В. Шляхи поліпшення інвестиційного клімату України в умовах поглиблення інтеграційних процесів / А. В. Нікітіна, К. М. Стулиус, Л. Ю. Сайдалиева // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2020. - № 1(24). – С. 24-29.
Краткий осмотр (реферат): У статті проаналізовано інвестиційний клімат України в умовах поглиблення інвестиційних процесів. Визначено основні фактори, які впливають на формування інвестиційного клімату в країні, а також в окремих регіонах. Проаналізовано динаміку надходження іноземних інвестицій за регіонами та галузями. Визначено основні причини скорочення та збільшення обсягів прямих іноземних інвестицій в економіку країни за досліджуваний період. Визначено фактори, які мають негативний чи позитивний вплив на формування інвестиційного клімату країни. Розглянуто основні проблеми, що перешкоджають залученню іноземних інвестицій в економіку України. У статті проаналізовано рівень інвестиційної привабливості країни на сучасному етапі розвитку. Запропонованоможливі заходи, що сприятимуть покращенню інвестиційного клімату України в умовах поглиблення інтеграційних процесів та збільшенню обсягів іноземних інвестицій в країні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23502
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6(1).pdf402,2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.