Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23389
Название: Фізика. Практикум для слухачів підготовчого відділення
Авторы: Гоков О. М.
Буц Ю. В.
Ключевые слова: фізика
навчальний посібник
теоретичні відомості
методичні рекомендації
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Гоков О. М. Фізика. Практикум для слухачів підготовчого відділення [Електронний ресурс] : навч. посіб. / О. М. Гоков, Ю. В. Буц ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (10,1 МБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. - 207 с. : іл. - Загол. з титул. екрану. - Бібліогр.: с. 205.
Краткий осмотр (реферат): Подано широке коло практичних задач з основних розділів дисципліни, приклади розв'язання типових задач за темами розділів, а також завдання для самостійного розв'язання. Наведено опис основних лабораторних робіт, які передбачені для вивчення слухачами підготовчого відділення. За основу взято матеріал, викладений у відомих навчальних посібниках, що рекомендовані для учнів загальноосвітніх шкіл України та студентів першого року навчання. Рекомендовано для слухачів підготовчого відділення всіх форм навчання, які готуються до вступу до закладів вищої освіти України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23389
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2020-Гоков О.М., Буц Ю.В.pdf1,7 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.