Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23356
Название: Інформаційні технології оптимізації роботи приватного блокчейн за допомогою вибору алгоритму консенсусу
Авторы: Золотарьова І. О.
Плеханова Г. О.
Ключевые слова: блокчейн
корпоративна мережа
алгоритм консенсусу
приватна мережа блокчейн
Ethereum Blockchain
Дата публикации: 2020
Издательство: ХУПС ім. І. Кожедуба
Библиографическое описание: Золотарьова І. О. Інформаційні технології оптимізації роботи приватного блокчейн за допомогою вибору алгоритму консенсусу / І. О. Золотарьова, Г.О. Плеханова // Системи обробки інформації : зб. наук. праць. – Х. : ХУПС ім. І. Кожедуба, 2020. – Вип. 1. – С. 107-114.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто проект з відкритим кодом Ethereum Blockchain, що є одним з найпопулярніших представників блокчейн-технологій. В своїй канонічній реалізації Ethereum працює як відкрита публічна децентралізована система, що базується на алгоритмі консенсусу PoW та дозволяє користувачам керувати власною криптовалютою, розробляти та розгортати розумні контракти на базі EVM (Ethereum Virtual Machine), взаємодіяти з розумними контрактами інших користувачів. Оскільки такий алгоритм не задовольняє вимогам більшості корпоративних проектів на базі Ethereum Blockchain, був проведений порівняльний аналіз найпопулярніших алгоритмів консенсусу і на основі результатів цього аналізу проведена оптимізація роботи приватного блокчейн за допомогою вибору алгоритму консенсусу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23356
Располагается в коллекциях:Статті (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття Золотарьова, Плеханова_.pdf485,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.