Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23006
Название: Врахування інтересів стейкхолдерів для розвитку територіальної громади
Авторы: Внукова Н. М.
Пивоваров В. М.
Ключевые слова: стейкхолдер
територіальна громада
ЗНО
кластер
прикордонний регіон
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Врахування інтересів стейкхолдерів для розвитку територіальної громади / Н. М. Внукова, В. М. Пивоваров // Актуальні правові та гуманітарно-економічні проблеми в період реформування демократичного суспільства. VІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція. – Кропивницький, ПВНЗ «Кропивницький інститут державного та муніципального управління» Класичний приватний університет, (15-16 листопада 2019) .2019. - С.117-120.
Краткий осмотр (реферат): Стратегічна мета необхідності врахування інтересів стейкхолдерів для розвитку територіальної громади, зокрема, у прикордонних регіонах – це попередження кризових явищ в економіці та стійкий розвиток територій в умовах глобалізації для підвищення їх конкурентоздатності. Необхідність об’єднання у кластер за участі стейкхолдерів зумовлений кризовими явищами змін на прикордонних територіях Харківського регіону та інших східних областей і пошуку внутрішніх резервів розвитку територій, а також посиленням експортних можливостей аграрного виробництва, серед яких ефективне кадрове забезпечення. Учні, майбутні абітурієнти, дуже зацікавлені у проведенні тренінгів, спрямованих на суттєве підвищення рівня складання ЗНО з різних предметів, чому ще більше сприятимуть органи місцевого самоврядування, які відповідають за розвиток територіальної громади. Набутий досвід необхідно розширювати та започаткувати інтенсивні форми для зацікавлених з підготовки до ЗНО.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23006
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова НМ Тези ї 15-16 листопада 2019 р. (м. Кропивницький).pdf686,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.