Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22909
Название: Економіка дозвілля для дітей. Театральна складова
Авторы: Старкова Г. В.
Ключевые слова: театр
економіка
театр для дітей
креативні індустрії
ринок дозвілля
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Старкова Г. В. Економіка дозвілля для дітей. Театральна складова / Г. В. Старкова // Дослідження та оптимізація економічних процесів «Оптимум-2019» : труди XV-ої міжнар. науково-практ. конф., 4-6 груд. 2019 р. — Х. : НТУ «ХПІ», 2019. — С. 199-200.
Краткий осмотр (реферат): Вистава — елемент ринку дозвілля. За опитуванням соціологів, понад половина населення України не відвідує культурних заходів. У першій трійці причин — висока вартість, брак вільного часу та обмежений доступ. Якщо дорослі можуть ігнорувати культурне дозвілля, діти його потребують. Харківський ринок дозвілля для дітей пропонує значну кількість альтернатив. Ціни на деякі варіанти співставні. Кожен з цих видів діяльності має специфіку та в цілому не взаємозамінний. На одних і тих самих атракціонах можна кататися нескінченно, до вистави більші вимоги, але вибір не дуже великий, адже створення театрального продукту недешеве. З появою Українського культурного фонду незалежні театри отримали додаткову можливість для реалізації авторських проєктів, однак поза межами проєктного фінансування таким виставам буде надзвичайно складно забезпечити навіть самоокупність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22909
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова._Економiка_та_театр_.pdf226,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.