Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22795
Название: Економічна культура та її значення в житті суспільства
Авторы: Гвазава Н. Г.
Ключевые слова: макроекономіка
мікроекономіка
економічна теорія
потреба
суспільство
розвиток
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гвазава Н. Г. Економічна культура та її значення в житті суспільства [Електронний ресурс] / Н. Г. Гвазава // Приазовський економічний вісник. – 2020. - № 1 (18). – Режим доступу до ресурсу: http://pev.kpu.zp/ua/vypusk-1-18.
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є вивчення основних проблем економіки як системи господарювання і економічної науки, наукові погляди яких впливають на розвиток економічної системи і економічний розвиток. Розглянуто поняття «макроекономіка» і «мікроекономіка» і їх взаємозв'язок. Для досягнення цієї мети необхідно проаналізувати роль економіки в житті людини. Основною проблемою є те що, недоліки економічної теорії найбільш яскраво проявляються в період криз. Економіка дає нам можливість проаналізувати події, які вже відбулися, вжити необхідних заходів для недопущення аналогічних помилок в майбутньому і рухатися далі. Економіка дає нам ефективний і необов'язково складний набір інструментів аналізу, який можна використовувати для того, щоб озирнутися і пояснити, чому події розгорталися саме так, а не інакше та осмислити навколишній світ, і заглянути в майбутнє для того, щоб ми змогли передбачити наслідки великих змін. В економіці немає єдиної правильної відповіді, отже, не можна віддати її на відкуп самим лише фахівцям. Таким чином, кожен громадянин повинен хоч що-небудь знати про економіку. Для цього необхідно розвиватися і вивчати економічну теорію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22795
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья Гвазава НГ.pdf203,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.