Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583
Название: | Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні |
Авторы: | Чернишова Л. О. Козуб В. О. Махмудов Х. А. |
Ключевые слова: | соціально-орієнтована модель регуляторний механізм ресторанний бізнес державне регулювання |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Чернишова Л. О. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні / Л. О. Чернишова, В. О. Козуб, Х. А. Махмудов // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вер. 2019 р. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 265–268. |
Краткий осмотр (реферат): | З’ясована роль соціально-орієнтованої моделі економіки для ресторанного бізнесу. Охарактеризовано регуляторний механізм забезпечення ефективності ресторанного бізнесу, який включає комплекс практичних заходів, засобів, важелів, стимулів, що впливають на ефективність ресторанного бізнесу. Систематизовано заходи, розроблення та впровадження яких націлено на удосконалення державного регулювання торговельно-виробничої діяльності підприємств ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583 |
Располагается в коллекциях: | Статті (МЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернишова Л. О. Особливості державного регулювання р.pdf | 1,58 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.