Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22336
Название: Формування цін на аграрних ринках з урахуванням фактора очікувань
Авторы: Шиян Д. В.
Ключевые слова: ціна на зернові
формування очікувань
динамічні ряди
Дата публикации: 2019
Издательство: ФОП Лібуркіна Л. М.
Библиографическое описание: Шиян Д. В. Формування цін на аграрних ринках з урахуванням фактора очікувань / Д. В. Шиян // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р., Харків. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 97–102.
Краткий осмотр (реферат): Підкреслюється, що фактор очікувань економічних суб’єктів відіграє суттєву роль в формуванні загальної економічної динаміки. В часи коли інформація в світі розповсюджується майже миттєво, дії багатьох інвесторів на різних ринках знаходяться в прямій залежності від сформованих у них очікувань як відносно найближчого майбутнього так довгострокового. Ці очікування, в свою чергу, формується під впливом отримуваної інформації, існуючих прогнозів різних експертів та аналітичних агентств. Запропонований методичний підхід дає можливість розглянути динамічні в процеси саме під кутом зору фактору очікувань. Проведена його апробація на прикладі ринку зернових та зернобобових культур виявила чітку залежність між рівнем очікувань обсягів продажу та їх ціною яка мала зворотній характер.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22336
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян Д Формування цін.pdf2,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.