Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22191
Название: Розвиток самостійної роботи студентів у процесі вивчення іноземних мов
Авторы: Лютвієва Я. П.
Савицька Л. В.
Ключевые слова: самостійна робота
проблемний підхід
проблемний підхід
мовні навички
мовні навички
мовні навички
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Лютвієва Я. П. Розвиток самостійної роботи студентів у процесі вивчення іноземних мов / Я. П. Лютвієва, Л. В. Савицька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. «спадщина Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця» : тези доповідей, 30-31 трав. 2019 р. – Харків : ДІСА ПЛЮС, 2019. – С. 349-351.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглядається проблема вдосконалення самостійної роботи студентів у контексті використання проблемного підходу до викладання та навчання іноземної мови. Доведено, що проблемний підхід створює найкращі можливості для розвитку мовних навичок, критичного мислення учнів, їх самовдосконалення і самоствердження. Використання проблемних завдань для розвитку самостійності студентів створює умови для підвищення мотивації та якості володіння іноземною мовою, безперервної незалежної мовної освіти, що обґрунтовується на тому факті, що в межах такої діяльності студенти беруть на себе відповідальність за власний успіх у навчанні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22191
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лютвієва Я.П., Савицька Л.В..pdf365,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.