Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Кафедра міжнародної економіки і менеджменту
Кафедра підприємництва і торгівлі
Кафедра статистики і економічного прогнозування
Кафедра туризму
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-7 из 7.
назад
1
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинності
Івашура А. А.
;
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток
Івашура А. А.
2022
Зарубіжний досвід фінансування інноваційної діяльності
Козуб В. О.
;
Літвінова І. М.
2022
Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривів
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
;
Буторіна Д. Д.
2022
Вплив інноваційної діяльності на забезпечення конкурентоспроможності компаній на глобальних ринках
Козуб В. О.
;
Козуб С. О.
2022
Інноваційне та венчурне підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" другого (магістерського) рівня
Іпполітова І. Я.
2022
Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування
Івашура А. А.
;
Тимченко К. І.
Просмотр
Автор
3
Івашура А. А.
2
Козуб В. О.
2
Логвінков С. М.
1
Борисенко О. М.
1
Борисенко О. М.
1
Буторіна Д. Д.
1
Козуб С. О.
1
Літвінова І. М.
1
Тимченко К. І.
1
Іпполітова І. Я.
.
дальше >
Тема
4
стале виробництво
2
стале харчування
2
індустрія гостинності
2
інновації
1
бензоат натрію
1
венчурний бізнес
1
венчурний капітал
1
відповідальності виробника
1
Глобальний інноваційний індекс
1
глобальні компанії
.
дальше >