Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 46.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2024Сучасна парадигма розвитку світової економіки: проблеми, виклики, перспективи: матеріали Всеукраїнської науково-практичної студентської інтернет-конференції, 12 квітня 2024 р.-
2024Бізнес-моделювання в підприємницькій діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.
2024Бізнес-моделювання в підприємницькій діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і оподаткування» третього (освітньо-наукового) рівняРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.
2024Методи та моделі кількісної економіки : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів спеціальності вищої освіти 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка» третього (освітньо-наукового) рівняРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.
2024Моніторинг у системі вищої освіти : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» освітньої програми «Освітні, педагогічні науки» третього (освітньо-наукового) рівняРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняБутенко Д. С.
2024Трансформація сутності бізнес-комунікацій в умовах прогресуючої диджиталізаціїДибач І. Л.
2024Інформаційні технології як елемент формування інформаційної безпеки суб’єкта підприємництваАртеменко В. І.
2024Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Черевична Н. І.; Крамаренко Д. П.