Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21071
Название: Тренінгове навчання у закладі вищої освіти
Авторы: Афанасьєв М. В.
Полякова Г. А.
Романова Н. Ф.
Лола Ю. Ю.
Білоконенко Г. В.
Іпполітова І. Я.
Ачкасова С. А.
Тютлікова В. В.
Ковальова В. І.
Лугова В. М.
Азізова К. М.
Лебедєва І. Л.
Іваненко О. В.
Ключевые слова: тренінгове навчання
форми та методи навчання
підготовка викладачів
професійні та загальні компетентності
якість навчання
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Тренінгове навчання у закладі вищої освіти [Електронний ресурс]: навч.-метод. посіб. / М. В. Афанасьєв, Г. А. Полякова, Н. Ф. Романова [та ін.] ; за заг. ред. М.В. Афанасьєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (2,12 МБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 322 с. : іл. - Загол. з титул. екрану. - Бібліогр.: с. 280-290.
Краткий осмотр (реферат): Подано матеріали, які знайомлять з особливостями навчання, що будується на основі тренінгових форм, методів, технологій. Розглянуто особливості і специфіку цієї роботи, надано теоретичні та практичні матеріали щодо підготовки і проведення навчальних тренінгів, наведено необхідні для тренінгового викладання форми та методи роботи, що дозволяє вирішувати широке коло навчальних завдань із формування й розвитку загальних та професійних компетентностей майбутніх фахівців. Надано методику розроблення тренінгу як організаційної форми навчання і практичної підготовки фахівців, а також технологію підготовки викладачівтренерів у закладі вищої освіти. Рекомендовано для викладачів закладів вищої освіти, які використовують тренінгові технології в процесі професійної підготовки, а також методистів, молодих спеціалістів, аспірантів, студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21071
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2018 - Афанасьев Н В.pdf3,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.