Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20358
Название: Теорія і практика вищої освіти: робоча програма навчальної дисципліни для студентів другого (магістерського) рівня освіти, спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки», освітньої програми «Педагогіка вищої школи»
Авторы: Пономаренко В. С.
Борова Т. А.
Полякова Г. А.
Ключевые слова: Болонський процес
система вищої освіти
менеджмент якості
академічна мобільність
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Теорія і практика вищої освіти: робоча програма навчальної дисципліни для студентів другого (магістерського) рівня освіти, спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки», освітньої програми «Педагогіка вищої школи» [Електронний ресурс ] / уклад. В. С. Пономаренко, Т. А. Борова, Г. А. Полякова. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. - 10 с.
Краткий осмотр (реферат): Глобальні зміни впливають на розвиток всіх галузей суспільства і ставлять прогнозні завдання для підготовки кадрів майбутнього. Такі тенденції, як глобалізація, інформатизація, розвиток технологій, змінюють світ, входячи до всіх сфер життєдіяльності людини, функціонування соціальних інститутів. Відповідно змінюється попит та перелік затребуваних на ринку праці професій, оновлюються вимоги до підготовки кадрів з різних галузей, змінюються пріоритети формування актуальних компетентностей та навичок, що знадобляться у близькому та віддаленому майбутньому. З іншого боку, від якості освіти та підготовки кадрів залежить розвиток науки, технологій, ефективність компаній, що працюють у різних галузях. Тому трансформується місце вищої освіти у світі, що швидко змінюється, а модернізація освітньої галузі спрямовується на відповіді цивілізаційним викликам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20358
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ПІФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.