Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19034
Название: Ризик використання криптовалюти у "відмиванні" коштів
Авторы: Пукала Р.
Внукова Н. М.
Ключевые слова: ризик-орієнтований підхід
фінансовий моніторинг
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Пукала Р. Ризик використання криптовалюти у "відмиванні" коштів / Р. Пукала, Н. М. Внукова // Актуальні проблеми економіки та управління в епоху глобальних викликів і загроз : зб. мат.-лів всеукр. наук.-практ. конф., 26-27 квіт. 2018 р. : у 2-х томах. – Дніпро : Нац. метал. академія України, 2018. – Т. 2. - С. 299-302.
Краткий осмотр (реферат): Прийняття нових міжнародних стандартів ФАТФ (2012) передбачають перехід на ризик-орієнтований підхід щодо боротьби з "відмиванням" коштів та протидії фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення. Відповідно до Стратегії розвитку системи запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення на період до 2020 року, затвердженої КМУ, передбачено удосконалення форм та методів ризик-орієнтованого підходу у сфері фінансового моніторингу. Поява нових загроз щодо застосування криптовалют для "відмивання" коштів потребує додаткового дослідження щодо самої суті криптовалют та їх використання у протиправній діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/19034
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.