Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 67.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020SWOT-аналіз як інструмент управління розвитком підприємства в галузі свинарстваКалашнікова Т. В.; Антибура О. В.
2020Формування системи процесно-орієнтованого бюджетування з метою підвищення ефективності управління підприємствомЛипська А. С.
2020Підвищення конкурентоспроможності підприємства сфери фуд-рітейлуКонстантиновський Л. Л.
2015Механізм підвищення конкурентоспроможності підприємств харчової промисловостіГубіна В. В.
2020Удосконалення маркетингової діяльності підприємстваПавлюк К. В.
2017Європейський досвід оцінки конкурентоспроможності підприємстваСалун М. М.; Паляничка Є. М.
2017Енергозбереження як напрямок підвищення ефективності виробничої діяльностіЗапащук Л. В.
2016Оцінка впливу факторів зовнішнього середовища на діяльність підприємства харчової промисловостіЛепетюха Н. В.; Артекова Т. О.
2018Енергоменеджмент як основа забезпечення енергоефективності виробничої діяльності підприємстваЗапащук Л. В.
2017Формування соціальної відповідальності персоналуУшкальов В. В.