Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16669
Название: Менеджмент у публічному адмініструванні
Авторы: Гвазава Н. Г.
Ключевые слова: публічне адміністрування
менеджмент
управління
суспільство
організація
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Гвазава Н. Г. Менеджмент у публічному адмініструванні / Н. Г. Гвазава // Управління розвитком: зб. наук. пр.: Вид-во ХНЕУ ім.. С.Кузнеця, - Х., 2017. - № 4 (186) - с. 32-42.
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є дослідження поняття менеджменту, який характеризується цільовою спрямованістю і має свої особливості, однак всі вони взаємозалежні і складають певну, тісно пов'язану систему. Розглянуто поняття «менеджмент» та поняття «управління». Основна проблема визначення поняття «менеджмент» полягає в тому, що його можна розглядати з різних точок зору: як явище, як процес, як систему, як галузь наукових знань, як мистецтво, як категорію людей, зайнятих управлінською працею, або як орган управління. Доведено, що менеджмент є невід’ємною частиною будь-якої спільної людської діяльності, що тією чи іншою мірою потребує організації. Сукупність видів управлінської діяльності, спрямованих на ефективне і результативне використання ресурсів для досягнення визначених спільних цілей, і є менеджментом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16669
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья.pdf198,42 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.