Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16478
Название: Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні
Авторы: Статівка К. О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
аграрний сектор
сільське господарство
конкурентні переваги
ринок
Дата публикации: 2017
Издательство: ФОП Панов А. М.
Библиографическое описание: Статівка К.О. Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств в Україні / К.О. Статівка // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 28 квiтня 2017 року. – Х. : ФОП Панов А. М., 2017. – С. 752-758.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано, що в умовах посилення конкуренції необхідним є моніторинг конкурентоспроможності підприємства. Визначені основі індикатори (критерії), які можуть розглядатися як ключові показники конкурентоспроможності. Для підвищення конкурентоспроможності аграрного виробництва, запропоновані заходи, що мають бути спрямовані на технічне переоснащення діючих підприємств, впровадження сучасних енергозберігаючих та екологобезпечних технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16478
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стативка_тезисы.pdf313,36 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.