Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14798
Title: | Оптимізація структури і параметрів операцій круглого зовнішнього поздовжнього глибинного шліфування |
Other Titles: | Оптимизация структуры и параметров операций круглого наружного продольного шлифования Optimization of the structure and parameters of the longitudinal round outer grinding operations |
Authors: | Новіков Ф. В. Гуцаленко Ю. Г. Дитиненко С. О. Новиков Ф. В. Дитиненко С. О. Novikov F. V. Gutsalenko Y. G. Ditinenko S. O. |
Keywords: | глибинне шліфування структура і параметри операцій продуктивність обробки точність обробки виходжування глубинное шлифование структура и параметры операций производительность обработки точность обработки выхаживание creep feed grinding the structure and operation parameters processing performance precision machining nursing |
Issue Date: | 2005 |
Citation: | Новіков Ф. В. Оптимізація структури і параметрів операцій круглого зовнішнього поздовжнього глибинного шліфування / Ф. В. Новіков, Ю. Г. Гуцаленко, С. О. Дитиненко // Високі технології: тенденції розвитку. Матеріали XIV Міжн. науково-техн-го семінару, за 12-17 вересня 2005. – Харків – Алушта: НТУ "ХПІ", 2005. – С. 90 – 91. |
Abstract: | Представлене дослідження пов'язане з оптимізацією і теоретичним аналізом структури та параметрів операцій круглого зовнішнього поздовжнього глибинного шліфування. Представленное исследование связано с оптимизацией и теоретическим анализом структуры и параметров операций круглого наружного продольного глубинного шлифования. The present study is related to optimization and theoretical analysis of the structure and parameters of the round outer longitudinal creep feed grinding operations. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14798 |
Appears in Collections: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
203 статья.pdf | 114,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.