Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 27 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Сучасні тенденції розвитку зеленої економіки в умовах глобалізації та мінімалістичного рухуІвашура А. А.
2022Аналіз сталих харчових систем в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Івашура М. М.; Цапко Н. С.
2021Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталостіІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризмуІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Солдатенко А. О.
2021Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництвіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Северинов О. В.
2021Субсолідусна будова системи MgO – FeO – Al2O3Борисенко О. М.; Логвінков С. М.; Шабанова Г. М.; Корогодська А. М.; Івашура М. М.; Івашура А. А.
2021Основні перешкоди на шляху екологічних товарівІвашура А. А.; Шевченко Д.
2022Стала дієта і безпека життєдіяльностіБуторіна Д.; Івашура А. А.
2021Особливості фазоутворення шпінельних сполук у системі MgO – Al2O3 – TiO2 – FeOБорисенко О. М.; Логвінков С. М.; Остапенко І. А.; Шабанова Г. М.; Івашура А. А.
2021Усвідомлене споживання в контексті глобальної екологічної політики урбанізованих територійБорисенко О. М.; Солдатенко А. О.; Толмачова М. В.; Івашура А. А.